Wonen bij HilverZorg

Wanneer u niet meer zelfstandig kunt wonen, vindt u bij HilverZorg verschillende mogelijkheden om te kiezen voor een andere woonvorm. In Hilversum zijn woondienstencentra waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Voor welke locatie u ook kiest, bij HilverZorg kunt u rekenen op een gastvrije en veilige woonomgeving én op de zorg die bij u past.

Bekijk de meestgestelde vragen over Wonen bij HilverZorg

De Egelantier

Een gloednieuw, veelzijdig woondienstencentrum in Hilversum-Zuid. In een rustige woonwijk, op loopafstand van de gezellige Gijsbrecht van Amstelstraat. 43 ruime zorgappartementen, 38 appartementen voor bewoners van de verpleegunit en 100 aanleunwoningen.

Lees meer over De Egelantier

Lopes Dias

In Hilversum Noord ontmoeten jong en oud elkaar in Lopes Dias. Een moderne omgeving waar u prettig woont en makkelijk de weg vindt naar nieuwe contacten, activiteiten en amusement. 39 zorgappartementen voor bewoners met een zware en/of complexe zorgvraag.

Lees meer over Lopes Dias

Nieuw Kerkelanden

Het kloppend hart van de gelijknamige wijk Kerkelanden. Ontmoetingsplek met veel verschillende voorzieningen, voor bewoners van het woondienstencentrum én bewoners van de buurt. Onder meer een woon- en behandel centrum voor mensen met Chronische Psychiatrie, Korsakov en Niet Aangeboren Hersenletsel.

Lees meer over Nieuw Kerkelanden

St. Joseph

Klein en huiselijk verpleeghuis voor mensen met dementie. Kleinschaligheid en persoonlijk contact staan voorop. St. Joseph heeft ook een ontmoetingscentrum voor ouderen.

Lees meer over St. Joseph

Zonnehoeve

Hét expertisecentrum van HilverZorg voor mensen met dementie, op Landgoed Zonnestraal. Midden in het prachtige Loosdrechtse Bos zorgt de natuur voor een prettige, rustige woonomgeving. Zonnehoeve heeft ook een dagcentrum voor ouderen.

Lees meer over Zonnehoeve

HilverZorg Tijdelijk Thuis

Zorg dichtbij huis, wanneer het thuis even niet meer gaat.

Lees meer over HilverZorg Tijdelijk Thuis

St. Carolus

St. Carolus is een sfeervol en huiselijk woonzorgcentrum in Hilversum Zuid, vlakbij de Hoorneboegse heide. Er wonen voornamelijk mensen met dementie. 

Lees meer over wonen in St. Carolus