Wonen bij HilverZorg

Wanneer u niet meer zelfstandig kunt wonen, vindt u bij HilverZorg verschillende mogelijkheden om te kiezen voor een andere woonvorm. In Hilversum zijn woondienstencentra waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Voor welke locatie u ook kiest, bij HilverZorg kunt u rekenen op een gastvrije en veilige woonomgeving én op de zorg die bij u past.

Bekijk de meestgestelde vragen over Wonen bij HilverZorg

Met welke indicatie kom ik in aanmerking voor wonen bij HilverZorg?

Belt u met Klantcontact op nummer 035-760 8009 en zij helpen u graag verder.

Is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen?

Jazeker, u bent van harte welkom. Bel met Klantcontact 035-760 8009 en zij plannen een afspraak voor u in.

Heeft HilverZorg ook aanleunwoningen?

HilverZorg heeft met verschillende woningbouwverenigingen een samenwerkingsverband. Deze woningbouwverenigingen bieden aanleunwoningen aan waarbij wij de zorg aan huis kunnen leveren. Deze aanleunwoningen bevinden zich veelal naast een locatie. Om voor een aanleunwoning in aanmerking te komen dient u ingeschreven te staan bij Woningnet. Voor meer informatie zie www.woningnet.nl of neem contact op met Klantcontact op nummer 035-760 8009.

Kan ik zelf kiezen op welke locatie ik ga wonen?

In principe kunt u zelf kiezen op welke locatie u wilt wonen, mits dit past bij uw zorgvraag en er op dat moment plek is op de locatie.

Biedt HilverZorg een tijdelijke logeermogelijkheid?

Ja, bijvoorbeeld bij een tijdelijke (acute) situatie of vervangende zorg (respijtzorg) bieden wij een tijdelijke logeermogelijkheid. Ons Klantcontact kan aangeven of u in aanmerking komt voor een indicatie om tijdelijk te komen logeren. Komt u niet in aanmerking voor een indicatie, dan kunt u ervoor kiezen om particulier te komen logeren.

De Boomberg

Een woondienstencentrum in een rustige wijk. Dichtbij winkels, restaurants en horeca. Als bewoner van De Boomberg ontmoet u veel verschillende mensen, want álle Hilversummers kunnen gebruik maken van de voorzieningen.

Lees meer over De Boomberg

De Egelantier

Een gloednieuw, veelzijdig woondienstencentrum in Hilversum-Zuid. In een rustige woonwijk, op loopafstand van de gezellige Gijsbrecht van Amstelstraat. 43 ruime zorgappartementen, 38 appartementen voor bewoners van de verpleegunit en 100 aanleunwoningen.

Lees meer over De Egelantier

Lopes Dias

In Hilversum Noord ontmoeten jong en oud elkaar in Lopes Dias. Een moderne omgeving waar u prettig woont en makkelijk de weg vindt naar nieuwe contacten, activiteiten en amusement. 39 zorgappartementen voor bewoners met een zware en/of complexe zorgvraag.

Lees meer over Lopes Dias

Nieuw Kerkelanden

Het kloppend hart van de gelijknamige wijk Kerkelanden. Ontmoetingsplek met veel verschillende voorzieningen, voor bewoners van het woondienstencentrum én bewoners van de buurt. Onder meer een woon- en behandel centrum voor mensen met Chronische Psychiatrie, Korsakov en Niet Aangeboren Hersenletsel.

Lees meer over Nieuw Kerkelanden

St. Joseph

Klein en huiselijk verpleeghuis voor mensen met dementie. Kleinschaligheid en persoonlijk contact staan voorop. St. Joseph heeft ook een ontmoetingscentrum voor ouderen.

Lees meer over St. Joseph

Zonnehoeve

Hét expertisecentrum van HilverZorg voor mensen met dementie, op Landgoed Zonnestraal. Midden in het prachtige Loosdrechtse Bos zorgt de natuur voor een prettige, rustige woonomgeving. Zonnehoeve heeft ook een dagcentrum voor ouderen.

Lees meer over Zonnehoeve

HilverZorg Tijdelijk Thuis

Zorg dichtbij huis, wanneer het thuis even niet meer gaat.

Lees meer over HilverZorg Tijdelijk Thuis

De KROon

De verhuur van de 26 zorgappartementen in De Kroon te Hilversum is gestart.  Prachtige nieuwe appartementen in het voormalige KRO gebouw. Met een sociëteit en vele voorzieningen. Bewoners  met een zorgvraag kunnen er gebruik maken van de producten en diensten van HilverZorg. Belangstellenden die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met HilverZorg klantadvies. Dat kan via de mail of telefonisch op 035 760 80 09.

Lees meer over huren in de Kroon