Als bewoner van Lopes Dias kunt u rekenen op de aandacht en betrokkenheid van professionele zorgmedewerkers, betrokken vrijwilligers en welzijnsmedewerkers. Wij zijn erg actief in het organiseren van allerlei leuke activiteiten: bloemschikken, schilderen, samen zingen, een spelletje doen... U vindt hier de sfeer van de mooie wijk waar we in staan! 

Veilig

De 39 zorgappartementen in Lopes Dias zijn voorzien van een aangepaste badkamer met vaste douchestoel, een verhoogd toilet met armsteunen en een rolstoeltoegankelijk balkon. Daarnaast heeft u als bewoner in uw appartement een personenalarmeringssysteem: een veilig gevoel.

"Bij het schilderen kwam ik mijn oude buurvrouw tegen, waar ik jaren geleden naast heb gewoond. Dat was een leuk en bijzonder weerzien!"
Meneer de Vries
88 jaar

Gezellig wonen

Lopes Dias heeft veel extra faciliteiten, onder meer een huisarts, fysiotherapie, bloemist, muziektherapie, een bibliotheek en een kapper. Alle faciliteiten vindt u in het lijstje hieronder. Zo kunt u uw leven zo makkelijk en aangenaam als mogelijk inrichten. En heeft u volop de kans om andere bewoners te ontmoeten: wedden dat er een bekende bij zit? 

Faciliteiten

Apotheek
Bibliotheek
Huisarts

Tandarts
Fysiotherapie
Diëtist
Pedicure
Kapsalon
Recreatieve activiteiten
Fitness/bewegingsactiviteiten
Tuin/terras
Wasserette

Contactgegevens afdelingen Lopes Dias

Lopes Dias: 035-760 80 03
Woonzorg team: 035-760 91 20 / 21

Locatie

Lopes Diaslaan 101 1222 VC Hilversum